Skoči na vsebino

Pogosta vprašanja in odgovori

Z registracijo pridobite možnost polne uporabe portala. Registriranim uporabnikom je omogočeno dodajanje vsebin, sodelovanje v razpravah na forumu, uporaba E-učilnice in prejemanje sporočil o novih objavah preko e-pošte. Poleg tega so nekatere vsebine anonimnim uporabnikom nedostopne.

Registrirate se tako, da kliknite na povezavo Ustvari nov račun pod gumbom Prijava. V obrazec, ki se vam bo prikazal, vpišite željeno uporabniško ime in svoj naslov e-pošte. Kliknite na gumb Ustvari nov račun. Pri vpisu naslova elektronske pošte, obvezno preverite, da je vpisani naslov pravilen in delujoč.

Na naslov e-pošte, ki ste ga vpisali, vam bodo poslana navodila in podatki za prijavo. Za prvo prijavo uporabite uporabniško ime in geslo, ki ste ju prejeli v sporočilu. Kasneje lahko geslo spremenite s klikom na Moj račun v meniju.

Možni vzroki in rešitve:
- niste vpisali pravilnega naslova elektronske pošte
- naslov ni delujoč (@email.si in podobno)
     Za obe zgornji težavi kontaktirajte upravnika portala, preko kontaktnega obrazca.    
- sporočilo je pristalo v predalu Smetje (Spam, Junk)
     Preglejte predal Spam v vašem poštnem odjemalcu.

Če ste pozabili vaše uporabniško ime ali geslo, uporabite funkcijo Zahteva za novo geslo. V polje vpišite vaš naslov e-pošte ali uporabniško ime.

Po e-pošti boste prejeli sporočilo z navodilom.

Geslo, ki ste ga dobili ob registraciji lahko kadarkoli spremenite. To storite tako, da se prijavite in kliknete na element Moj račun v vašem osebnem meniju. Nato kliknete na zavihek Urejanje. V okencu Uporabniški račun v polje Geslo: vpišete novo geslo, enako pa vpišete tudi v polje Ponovi geslo:. Kliknete na gumb Shrani in geslo je spremenjeno.

Ker vemo, da našega portala ne obiskujete redno, smo vam pripravili možnost prejemanja obvestil o novih objavah na portalu. Prejemanje obvestil o novih objavah preko e-pošte je mogoče samo za registrirane uporabnike.

Če še niste registrirani, se najprej registrirajte. Če ste že registrirani, se pa prijavite.

Naročanje prejemanja obvestil o novih objavah na portalu izvedite po naslednjem postopku. Kliknite na Moj račun > Naročnine > Kategorije. Izberite kategorije iz katerih želite prejemati obvestila. Priporočam vam, da na začetku izberete vse. Izbiro lahko kadarkoli spremenite.

AdaptiveThemes